Anne Baba Okulu

Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümü olarak Anne Baba Okulu eğitim programlarımız ile ebeveynlerimize çocuk yetiştirme konusunda bilgi ve becerileri artırmayı amaçlıyoruz. Bu program, ebeveynlere çocuk gelişimi, eğitimi, sağlığı ve iletişim becerileri gibi konularda rehberlik sunar. Anne Baba Okulu, ebeveynlerin çocuklarının ihtiyaçlarını anlamalarına, onlara destek olmalarına ve sağlıklı bir aile ortamı sağlamalarına yardımcı olur. Program genellikle atölye çalışmaları, seminerler, grup tartışmaları ve etkileşimli aktivitelerle desteklenir. Anne Baba Okulu eğitim programları, ebeveynlerin bilinçli ve sağlıklı bir şekilde çocuk yetiştirmelerine katkıda bulunarak, ailelerin çocuklarıyla daha sağlam bir bağ kurmalarına yardımcı olur. Ayrıca, ebeveynler arasında bilgi paylaşımını teşvik ederek, destekleyici bir aile topluluğunun oluşmasını sağlar.